AVLOPPET

25 APRIL - 5 KM

I SAMARBETE MED BORÅS ENERGI OCH MILJÖ

För sjätte året i rad arrangerar vi Avloppet tillsammans med vår miljöpartner och medgrundare, Borås Energi och Miljö. Loppet är en härligt kuperad bana som garanterat höjer pulsen. Banan går på mestadels grus och leder ut på avloppsrören som går mot Sobacken miljöcenter. 
Max 200 deltagare

Starttid
18:00

Start
Sobacken

Mål
Sobacken

Distans
5 km

Datum
25 april

Anmälningsavgift
100 kronor

Åldrar
13 år – uppåt

TÄVLINGSINFORMATION

Anmälan

Anmälan och betalning sker direkt på hemsidan t.o.m. 25 april senast 30 minuter innan start. Du betalar enkelt anmälningsavgiften med kort och det går bra att betala för flera deltagare vid ett och samma betalningstillfälle.
Max 200 deltagare

Laganmälan

Det går bra att skapa lag till samtliga månadslopp, dock tävlar alla individuellt i alla lopp i Kretsloppscupen. Om ni vill skapa lag så gör ni det när en deltagare anmäler sig genom att trycka på knappen “skapa lag” under rullistan med lagnamn.

Din RaceID-profil

För att anmäla dig måste du inte ha en RaceID-profil, dock krävs det om du vill logga in och kolla din anmälan. När din anmälan och betalning är registrerad får du ett bekräftelsemail.

I din RaceID profil finns:
- Länk till tävlingsinformation och startlistan
- Möjlighet att ladda ned ditt kvitto
- Möjlighet att uppdatera och ändra dina uppgifter

Race-ID-profil

TIDTAGNING

Loppet har inte någon officiell tidtagning. Du kan dock registrera ditt resultat på loppet via RaceID. Du kan endast göra det om du anmält dig via din RaceID profil. Du kan registrera ditt resultat fram till 2 maj.

Så här registrerar du ditt resultat

1. Logga in på din RaceID profil. Var noga med att använda samma mejladress som angavs vid anmälan.
2. Klicka på "My results" och scrolla ner till "Virtual Races".
3. Klicka på "Add Result" för loppet du vill ange resultat för.
4. Fyll i länk till din aktivitet från den tredjepartslösning du använt för tidtagning, exempelvis Garmin/Strava/Polar/Suunto etc (frivilligt)
5. Fyll i ditt resultat (HH:MM:SS)
6. Klart. Ditt resultat är nu inlagt och synligt i loppets publika resultatlista.

Digitalt lopp

På grund av rådande restriktioner kommer AVLOPPET att genomföras som en digital tävling. Vi väljer detta upplägg för att vi anser att det är viktigt att motivera till motion och till att komma ut i nya miljöer. Vid start/mål och utmed banan kommer det finnas gott om stora ytor för att enkelt kunna hålla avstånd till varandra om ni är flera som springer/går. Du väljer själv när du vill springa/gå banan under perioden 13 maj kl. 00:01 till den 23 maj kl. 23:59. Banan är snitslad och start/mål kommer vara utmärkt. Den 20 maj mellan kl. 16:30-18:30 kommer Kretsloppet och Borås Energi och Miljö att vara på plats vid Start/mål.

Priser/Resultat

Tävlingsresultat presenteras löpande via länk som du når via Kretsloppets Hemsida. Eventuella vinster och utlottningsvinster presenteras på sociala medier.

Återbetalning och överlåtelse

Kan loppet inte genomföras alls och blir inställt gäller Kretsloppets återbetalningsgaranti.
Av säkerhetsskäl tillåter vi inte överlåtelse av startplats då vi måste kunna säkerställa att startnummer stämmer in på registrerad deltagare.

Anmälan företag/organisation

Om ni är ett företag eller organisation som vill anmäla er och betala genom faktura så måste ni beställa en värdekod som ni kan använda vid era deltagares individuella anmälan.

Ni beställer värdekoden HÄR så återkommer vi inom någon dag med bekräftelse och kod.

Koden använder sedan era deltagare när de fyller i sin individuella anmälan. Ni anger koden i rabattkodsfältet.

Fakturan skickas i september/oktober efter Kretsloppet.

Om du har frågor angående anmälan eller fakturering så kan du kontakta lina@korpenboras.se eller 033-120410

Parkering

Parkering finns på Sobacken.