AKTIVERA ERT FÖRETAG

Kretsloppet i Borås motiverar och stimulerar till fysisk aktivitet och teamkänsla. I Kretsloppet finns det ett passande lopp för alla oavsett om du är nybörjare eller van motionär. Både 5 km och 10 km har startgrupper för löpning och gång.

TEAMTÄLT

Börja redan nu planera för ditt företags medverkan i Kretsloppet 2020. Allt fler företag och organisationer ser Kretsloppet som en både rolig och viktig del i samvaron på jobbet. Alla kan delta – det finns distanser som passar alla, nybörjare, motionärer och elit. Boka ett eget teamtält där personalen kan samlas både före och efter loppet. Det är möjligt att boka teamtält både till torsdagens stafett och till Kretsloppet på lördagen. 

teamtalt
vardebevis2020

VÄRDEBEVIS

Värdebevis – Kan enkelt delas ut till anställda och kunder. Ni köper värdebevisen till en fast kostnad av det lägsta priset fram till tävlingsdagen.

Fakturalag – När ni startar ett fakturalag får ni en inloggningslänk som era anställda använder för att anmäla sig. Efter avslutad tävling får ni en samlad faktura för hela arbetsplatsen.

MAT/PICKNICK

Förstärk teamkänslan i ert tält med en välsmakande picknick. Allt för att göra Kretsloppsdagen till ett minne och samtalsämne under hela året.

mat
BildErik

LÖPTRÄNA MED FÖRETAGET

Passa på att ge dina medarbetare möjlighet att komma igång med löpträning, finna glädjen i konditionsträning och komma förberedda till Kretsloppet. 

Kontakta Kretsloppets löpcoach Erik Wickström för att hitta ett upplägg med föreläsningar och ledarledda träningspass som passar just ert företag.

KOMMUNIKATIONSPAKET

För att underlätta för er företagare har Kretsloppet tagit fram ett kommunikationspaket. Det innehåller texter och signaturer fritt för er att använda i er kommunikation och interna marknadsföring.

Kommunikationspaket
Bild-ryggtryck

PROFILERING

Vi syns – och ni syns tillsammans – kan vara en bra tanke när du och ditt företag ställer upp i Kretsloppet. Beställ företagets egen t-shirt, välj färg och självklart finns det plats för er egen logga.

Vi hjälper även till med att ta fram:
– Profilprodukter
– Banderoller
– Rollups

BLI EN PARTNER TILL KRETSLOPPET

Alla som deltar i Kretsloppet som partner, utställare eller deltar i något av våra lopp bidrar till att ekonomiska medel kan betalas ut till medverkande föreningar. Tillsammans med våra partners vill vi skapa ett arrangemang för alla. Var med som partner och visa ert engagemang samtidigt som ni stärker ert varumärke internt/externt och når ut till vår målgrupp.

Kontakta support@tlevent.se så berättar vi mer och hittar en lösning som passar ert företag.

partner