BLI EN PARTNER TILL KRETSLOPPET

Kretsloppet i Borås är mer än bara ett löplopp, det är en folkfest som får hela staden att bubbla av liv och rörelse. Genom att sponsra kretsloppet visar du ditt engagemang för miljö och hälsa, och stärker ditt varumärke både internt och externt. Som sponsor kan du välja mellan olika paket som passar ditt företagsbehov och budget. Alla sponsorer bidrar till föreningslivet och fortsatt arbete och för folkhälsa i Borås. 

Mer info om våra sponsorpaket

BOKAT UTSTÄLLNINGSPLATS ELLER TEAMTÄLT

Årets eventområde och tävlingscentrum är lokaliserat i Borås centrum i nära anslutning till start och mål. Området är öppet fredag och lördag.

Här finns det möjlighet att boka utställnings tält/plats för att visa upp er verksamhet/produkter för publik och löpare. 

Det finns även möjlighet att boka plats för teamtält för att samla kollegor, kunder och familj och upplev tillsammans nervositet och förväntan innan start. Framför allt det sköna ”tjötet” och upplevelsen efter genomfört lopp.

Pris teamtält/plats 3000:- 3×3 m plats för att sätta upp eget tält och profilering.

Kontakta Korpen på info@korpenboras.se eller 033-120410 för att boka er plats/tält och ni är intresserade

SPONSRA STARTPLATSER TILL SKOLELEVER

Många ungdomar slutar med idrott under tonåren och därför vill Kretsloppet i år satsa på att få fler ungdomar att testa på löpning 

För att främja ungdomar som vill testa på att springa ett lopp så kan ni som företag nu sponsra startplatser för ungdomar mellan 13-17 år som vill springa/gå 5km och 10 km.

Ni anger hur många startplatser ni är villiga att skänka och sedan förmedlar vi dessa startplatser till skolklasser som har ungdomar som vill delta i Kretsloppet. 

Ni kan välja mellan flera olika storlekar på paketen:

  • 5 startplatser 5/10 km (1750 kr) 
  • 10 startplatser 5/10 km (3500 kr) 
  • 15 startplatser 5/10 km (5250 kr) 
  • 20 startplatser 5/10 km (7000 kr) 
  • 30 startplatser 5/10 km (10 500 kr) 

Stöd ungdomars idrottande och beställ erat sponsringspaket HÄR 
Ni kan göra en beställning på startplatser fram till 28 juli.
Startplatserna faktureras sedan i september/oktober

Kontakta lina@korpenboras.se vid eventuella frågor